Stockholm Allstars vs London Rockin' Rollers

Allstars vinner över London Rockin’ Rollers. Slutresultat: 255-62

Stockholm Allstars vinner över London Rockin’ Rollers. Slutresultat: 255-62

Lördagens A-lagsmatch gick ut i ett rasande tempo, och de båda lagens jammers fick kämpa hårt för att ta poäng. Detta verkade arbeta till Stockholm Allstars fördel då laget snabbt började dra ifrån.

Trots att Stockholm Allstars saknade några starka spelare, däribland lagkapten Swede Hurt, som på grund av skada istället coachade, tog laget snabbt ledningen över Londonlaget.

I andra perioden hade London Rockin’ Rollers hela tiden flera spelare i utvisningsboxen, vilket påverkade deras förmåga att hålla tillbaka Stockholms jammers. Stockholm Allstars hade däremot få utvisningar och kunde fortsätta att ta poäng.

Boutet avslutades med ett 25-poängs-jam av Mad Maloony till publikens jubel och stående ovationer. Slutresultatet blev 255-62 till Stockholm Allstars.

”Jag är stolt över STRD Allstars, och det är skönt att se att vi blir bättre. Vi hade hoppats på att vinna, men inte med så mycket. Mitt lags glöd och vilja att bli bättre och prestera upphör aldrig att förvåna mig”, säger lagkapten Karolina Berglöf-Gabrielsson aka Swede Hurt.

Slutresultat: Stockholm Allstars 255 – London Rockin’ Rollers 62

Stockholm Roller Derby är sedan 2011 medlemmar i Svenska Skridskoförbundet och medlemmar i WFTDA, Womens Flat Track Derby Association.

Besök rollerderby.se för mer information eller kontakta:

Annika Berge, Pressansvarig: 070 524 30 02, media@rollerderby.se

Monica Lidén, Spelare och ordförande: 070 330 50 90, media@rollerderby.se