Lil Slinky aka Josefin Hellgren jammar fär Stockholm BSTRDs mot Dock City Rollers

BSTRDs förlorar mot Dock City Rollers Slutresultat:101-303

Stockholm BSTRDs förlorar mot Dock City Rollers Slutresultat:101-303

Dock City Rollers tog tack vare sina snabba jammers och starka väggar snabbt ledningen över Stockholms B-lag. Dock City fick hela tiden ut sin jammer först ur packet vilket resulterade i att Göteborgslaget kunde plocka poäng på Stockholmslagets bekostnad.

Efter att BSTRDs fick flera av sina jammers utvisade ledde Dock City redan innan första perioden var över med över hundra poäng, men ett power jam till BSTRDs fördel jämnade ut resultatet något och i pausen var resultatet 51-136.

Stockholm Roller Derby är bra på att kämpa i motvind och komma igen i andra perioden men den här gången stämde det inte för BSTRDs spelare. Dock City fortsatte att plocka poäng och vann med 303 mot 101.

”Vi visste från början att vi skulle möta ett starkt lag, men vi är glada att vi sprängde 100-poängsstrecket, och det känns som vi fått mycket spelerfarenhet av matchen”, säger lagets lagkapten Kelly Fried Krave aka Crash Test Dolly.

Slutresultat: Stockholm BSTRDs 101 – Dock City Rollers 303

Stockholm Roller Derby är sedan 2011 medlemmar i Svenska Skridskoförbundet och medlemmar i WFTDA, Womens Flat Track Derby Association.

Besök rollerderby.se för mer information eller kontakta:

Annika Berge, Pressansvarig: 070 524 30 02, media@rollerderby.se

Monica Lidén, Spelare och ordförande: 070 330 50 90, media@rollerderby.se