Hårda tacklingar i Solnahallen den 1 mars

Hårda tacklingar i Solnahallen den 1 mars

Lördagen den 1 mars är det dags för Stockholm Roller Derbys två första hemmamatcher för säsongen. Det blir två revanschsugna bortalag som kommer till Solnahallen för att ta sig an Stockholm Roller Derbys BSTRDs och Gonnabe’s.

Stockholms B-lag BSTRDs möter Kallio Rolling Rainbows B-lag Kinapori Fistfunkers från Helsingfors i Finland. Senast lagen möttes var i Helsingfors i oktober förra året. Då var BSTRDs snäppet vassare och tog hem segern med 248 mot 218.

Dessutom kommer Stockholm Roller Derbys helt färska rookielag STRD Gonnabe’s, som består av ligans senaste rookiegrupp, att ta sig an Sluts United, Norrköping
Rollerderby. De två lagen möttes i en träningsmatch i Norrköping för några veckor sedan, då STRD Gonnabe’s avgick med segern.

Matcherna spelas i Solnahallen i Stockholm lördagen den 1 mars. Den första matchen börjar klockan 15.00. Biljetter kan förköpas på rollerderby.se för 100
kronor per vuxen och 50 kronor per barn. Det går också att köpa biljetter i dörren. Då kostar de 120 kronor för vuxna och 70 kronor för barn.

Besök rollerderby.se för mer information eller kontakta:

Annika Berge, Pressansvarig: 070 524 30 02, media@rollerderby.se